Oblikovanje/Dizajn

Zavedam se, da je Vaše družinsko drevo nekaj posebnega in dragocenega. Zato sem za Vas pripravil izredno pestro paleto različnih vzorcev ter kombinacij, primernih za Vaše družinsko drevo. Po končani raziskavi dam Vaše družinsko drevo na Vašo željo ugodno natisniti v obliki plakata. Ponujamo pa še številne druge možnosti …

Postavitev

Izbirate lahko med dvema osnovnima modeloma:

  • horizontalni model: družinsko drevo se začne na vrhu, pri prvem pradedu, nato se spušča navzdol vse do zadnjega potomca, kjer najdete tudi sebe.
  • vertikalni model: družinsko drevo se začne pri prvem pradedu na levi strani in se nadaljuje od leve proti desni. Zaključek je na desni strani, kjer najdete tudi sebe.

Stranke najpogosteje izberejo horizontalno postavitev.

Okvirčki

Okvirčki služijo pregledni umestitvi podatkov posameznih družinskih članov. Na ta način postane družinsko drevo pregledno, urejeno ter lepo na pogled.

Okvir

Naslednji korak pri oblikovanju Vašega družinskega drevesa je izbira okvirja. Okvir zbere vse podatke v zaokroženo, smiselno celoto ter tako dokončno uredi Vaše družinsko drevo.

Že izdelani primeri

Ponudba je pestra in za lažjo odločitev pri izbiri sem za Vas pripravili nekaj primerkov.

Zaradi prostora in večje preglednosti sem omejil število družinskih članov na le nekaj oseb.

Jezik

Na Vašo željo Vam družinsko drevo izdelam v tujem  jeziku. Tako lahko družinsko drevo posredujete ali pokažete sorodnikom in prijateljem v tujini, saj vse podatke prevedem in predelam v želen jezik. Ponujam Vam pester izbor tujih jezikov.

Predelava in oblikovanje že narejenih družinskih dreves

Če imate že izdelano družinsko drevo in ste z njegovim videzom nezadovoljni ali pa bi morda želeli Vaše družinsko drevo prevesti v drug oz. tuji jezik, ste vljudno vabljeni, da se obrnete name. Za Vas tudi predelam in oblikujem že narejena družinska drevesa ali preverim in podam drugo mnenje k že izdelanim drevesom.

Umetniški izris družinskega drevesa Zbrana imena Vam umetelno izpiše kaligrafinja Katarina Rojc. Njena družinska drevesa so bogat stenski okras in dragoceno darilo zanamcem.

Primeri umetelno izrisanih dreves … kliknite tukaj.

Primeri dreves … kliknite tukaj.