Reference in poslovni partnerji

KAKOVOST in ZADOVOLJSTVO STRANK sta mi zelo pomembna. Veseli me, da sem imela priložnost sodelovati z Vami in se Vam zahvaljujem za Vaš pozitiven odziv. Hvala!

Doc. dr. Martin Bele, Oddelek za zgodovino, Filozofska fakulteta Univerze v Mariboru:

Ko se mi je mudilo z oddajo doktorske disertacije in sem hitro potreboval dobrega lektorja, se mi je Julija prilagodila in moje besedilo pregledala kar se da hitro. Menim, da je za svoje delo zelo dobro usposobljena in da ga opravi kakovostno. Seznanjena je tudi z razno strokovno terminologijo. To ji omogoča, da tehnično zahtevno lektoriranje opravi tako, kot se od dobrega lektorja pričakuje.

 

Ana Hrastnik, dipl. inž. kmetijstva in živinoreje (VS):

Kot sva se dogovorili, tako je bilo … hitro in kakovostno.

 

Jaka Rožac, prof. razrednega pouka:

Velikokrat je težko najti dobrega lektorja, ki svoje delo opravi korektno, v dogovorjenem roku in brez napak.

Julija je svoje delo opravila več kot odlično, za kar sem ji iz srca hvaležen!

Če bi še enkrat pisal diplomo, bi še enkrat izbral Julijo – najboljšo lektorico v Sloveniji. Hvala in vse dobro!

 

Boštjan Zdolšek, inž. strojništva:

Pri izdelavi diplomskega dela sem imel časovno stisko in k sreči sem dobil Julijin kontakt. Besedilo diplomskega dela mi je kakovostno pregledala in uredila, in sicer v treh dneh. Po pregledu besedila je bilo vidno, da se je v poglobila tudi v vsebino in pri tem pazila, da ni spremenila pomena besedila.

Maja Brinjovc, univ. dipl. prof. nemščine:

Z lektoriranjem diplomskega dela v nemškem jeziku sem bila zelo zadovoljna. Julija je delo opravila hitro, kakovostno in brez zapletov. Dogovor o samem delu in poteku dela je stekel preko e-pošte, kar je bilo odlično in enostavno.

Vedela sem, da se lahko zanesem, saj je korektna, strokovna in ažurna.

 

Simon Krulec, univ. dipl. inž. elektrotehnike:

Z lektoriranjem sem bil izredno zadovoljen. Diplomsko delo je bilo lektorirano v dogovorjenem času, kakovostno in profesionalno in to kljub strokovni tematiki. Vsekakor priporočam!

 

Tadeja Zacirkovnik, univ. dipl. fizioterapevtka in mag. kineziologije:

Z lektoriranjem zaključne diplomske in kasneje tudi magistrske naloge sem zelo zadovoljna. Pri tem cenim predvsem hitro odzivnost, natančnost, zanesljivost in tudi osebni odnos, ki sva ga vzpostavili skozi sodelovanje. Pohvala tudi za strokovnost in korektnost pri uporabi strokovne terminologije.

 

 Viktor Höchtl, univ. dipl. prof. likovne umetnosti:

Sem profesor likovne umetnosti in žal slovnica ni moja najmočnejša točka, zato sem k Juliji pristopil z zajetno prošnjo. Lektoriranje obsežne diplomske naloge (več kot 100 strani) gotovo ni preprosta naloga. Julija se je na mojo prošnjo hitro odzvala in v doglednem času delo tudi opravila. Naloga je bila polna strokovnih izrazov z umetniškega in računalniškega področja, ki so bili prevedeni iz angleščine. Vendar to Juliji ni predstavljalo ovir, ampak ji je bilo v izziv. Hvala, Julija! 

 

Vesna Skornšek, univ. dipl. obl. vizualnih komunikacij:

Najlepša hvala za hitro in kakovostno lektoriranje diplomske naloge.

Opombe so bile na mestu in zelo razumljivo podane, kar je seveda pripomoglo k še boljšemu končnemu izdelku.

Tako da še enkrat hvala za ves trud in pomoč!

Zala Čanžek Časl, ČASLES – predelava in trgovina z lesom, d. o. o.:

Natančnost, doslednost in hitra odzivnost so vrline in glavne karakteristike, ki najbolj zaznamujejo Julijino delo. S sodelovanjem (prevajanjem) smo izredno zadovoljni in upamo, da se bo naše sodelovanje razvijalo tudi v prihodnje. Njena fleksibilnost in strokovnost pa sta glavna razloga, zakaj je pri prevajanju ali lektoriranju Julija tista prava izbira.

Škofija Celje

Škofijski odbor za družino – Škofija Celje

Skok apartmaji

Beeland

Barbara Tehovnik, strokovna sodelavka v ZSKSS (Skavti):

Julija je vsakič z dobro voljo priskočila na pomoč, kadarkoli smo potrebovali prevajanje ali lektoriranje besedil. Sodelovanje je vedno potekalo v pravem skavtskem duhu – to pomeni odgovorno, korektno, zanesljivo. Zelo cenimo njeno hitro odzivnost in prilagodljivost, ki sta v današnjem času dve ključni kvaliteti na tem področju.

Vas zanimajo Vaši predniki in družinska zgodovina? Sledite Rajmundu Lamprehtu.