Dizajn

Dizajn 

 Zavedam se, da je vaše družinsko drevo nekaj posebnega in dragocenega. Zato sem za vas pripravil izredno pestro paleto različnih vzorcev ter kombinacij, primernih za vaše družinsko drevo.

Na Vašo željo dam potem Vašo družinsko drevo ugodno natisniti v obliki plakata. Ponujamo pa še veliko več možnosti...

 

Postavitev

 Izbirate lahko med dvema osnovnima modeloma:

 

  • horizontalni model:  družinsko drevo se začne na vrhu, pri prvem pradedu,  nato se spušča navzdol, vse do zadnjega potomca, kjer najdete tudi sebe.
  •  vertikalni model: družinsko drevo se začne pri prvem pradedu na levi strani, nadaljuje pa se iz  leve proti desni. Zaključek je na desni strani, kjer najdete sebe.

 

 

 

 Običajno je najbolj pogosta postavitev  horizontalna.

 

Okvirčki

 Okvirčki služijo za pregledno umestitev podatkov posameznih družinskih članov tako, da jih med seboj ločijo. Na tak način postane družinsko drevo pregledno, urejeno ter lepo na pogled.

 

Okvir

 Naslednji korak pri oblikovanju vašega družinskega drevesa je izbira okvirja. Okvir zbere vse podatke v zaokroženo, smiselno celoto ter tako dokončno uredi vaše družinsko drevo.

 

Že izdelani primeri

 Ponudba je pestra in za lažjo odločitev pri izbiri smo za vas pripravili nekaj primerkov.

 Zaradi  prostora in večje preglednosti smo omejili število družinskih članov na le nekaj oseb.

 

Jezik

 Na vašo željo vam družinsko drevo izdelamo v tujem  jeziku. Tako lahko družinsko drevo posredujete ali pokažete sorodnikom in prijateljem v tujini, saj vse podatke prevedemo in predelamo v zaželen jezik.  Ponujamo vam pester izbor tujih jezikov. Na vašo željo oziroma, če bi bilo treba pa lahko tudi spremenimo pisavo.

 jezik-language-sprache-zastave-flags-flage

 

 

Predelava in oblikovanje že narejenih družinskih dreves

 Če imate že izdelano družinsko drevo in ste nezadovoljni z njegovim videzom ali pa če bi želeli vaše družinsko drevo prevesti v drug oz. tuj jezik, ste vljudno vabljeni, da se obrnete na name.Za vas tudi predelam in oblikujem že narejena družinska drevesa, preverim in podam drugo mnenje k že izdelanim drevesom.

 

Umetniški izris družinskega drevesa

Zbrana imena vam umetelno izpiše kaligrafinja Katarina Rojc. Njena družinska drevesa so bogat stenski okras in dragoceno darilo zanamcem.

Primeri umetelno izrisanih dreves... beri dalje.

Primeri dreves... beri dalje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top

Da lahko stran pravilno deluje, ter da se oceni in izboljša spletno stran je potrebno shranjevati majhne datoteke (imenovane piškotke) na vaš računalniku. Več kot 90% vseh spletnih strani uporablja piškotke, 15. junija 2013 v veljavo vstopil nov zakon ki narekuje, da mora vsaka spletna stran uporabnika obvestiti o uporabi piškotkov in pridobiti njegovo soglasje. .

Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information
.