Monografija Bilderbogen meiner Kindheit

 

Drage bralke, dragi bralci!

V veselje in čast mi je, da Vam lahko predstavim monografijo profesorja Antona Korba z naslovom „Bilderbogen meiner Kindheit“.

Avtor v omenjeni monografiji opisuje svoje otroštvo in takratno življenje. Knjiga je odlično čtivo tako za otroke, da spoznajo, kako je potekalo življenje včasih, ko še ni bilo računalnikov, mobilnih telefon ... kot seveda tudi za odrasle. Zagotovo se boste ob prebiranju te monografije spomnili tudi svojega otroštva in svoje mladosti.

V omenjeni knjigi sem sodeloval kot raziskovalec, pri čemer sem raziskoval avtorjeve prednike in avtor je moje rezultate vključil v omenjeno knjigo. Prav tako sem avtorju pomagal pri izvedbi cenovno ugodnega, a kakovostnega tiska.

Vabljeni na prezentacijo knjige, ki bo 30. junija 2017, ob 19.00, Lamperstätten, St. Nikolai im Sausal, Avstrija.

Bilderbogen-meiner-Kindheit-Anton-Korb-Buch-book-religionslehrer-profesor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

top

Da lahko stran pravilno deluje, ter da se oceni in izboljša spletno stran je potrebno shranjevati majhne datoteke (imenovane piškotke) na vaš računalniku. Več kot 90% vseh spletnih strani uporablja piškotke, 15. junija 2013 v veljavo vstopil nov zakon ki narekuje, da mora vsaka spletna stran uporabnika obvestiti o uporabi piškotkov in pridobiti njegovo soglasje. .

Se strinjate z uporabo piškotkov na naši spletni strani?

EU Cookie Directive Module Information
.